Zorg en Gezelschap by Patricia Zorg en Gezelschap by Patricia
HOE werkt het by patricia

Assistentie met een vrolijke noot

Kennismaken met Patricia

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismaken
Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen, uw verwachtingen en wat wij voor u kunnen betekenen. In dit gesprek willen we zoveel mogelijk weten over de achtergrond en de huidige situatie, zodat er een goed overzicht is van wat de aanvraag inhoudt. Wanneer uw indruk positief is en het blijkt te klikken, spreken we in onderling overleg frequentie en tijden af.
Dit vrijblijvende intake gesprek duurt ongeveer 30 minuten en is geheel gratis.

Maatwerk
Wij bieden gezelschap op maat. Samen met uw en/of uw dierbaren bepalen we de activiteiten, op welke dag wij komen en op welk tijdstip. U heeft daarover zelf de regie. Wij van By Patricia kunnen daarin wel een adviserende rol spelen.

Tijden
Wij zijn inzetbaar tussen 08:00 en 22.00 uur.

Werkgebied
Wijdemeren - Het Gooi & Vechtstreek, daarbuiten in overleg.

Evaluaties
Na het eerste bezoek volgt een evaluatiegesprek. Om uw wensen beter in kaart te krijgen. Als u dat wilt kunnen we samen een activiteiten- of begeleidingsplan opstellen. Bij regelmatig gebruik van onze diensten wordt periodiek geëvalueerd. Mochten er zich onwenselijke situaties voordoen dan zoeken we naar een adequate oplossing.

Tarief per uur.
Kosten voor uitjes, km-vergoeding, etc. worden berekend.

Unieke Gezelschapskaart (10 strippen)

Wij bieden een unieke gezelschap strippenkaart aan. Deze kaart kunt u gebruiken als u ons nodig heeft en is niet verbonden aan een vaste dag of tijd. U gebruikt de kaart wanneer u denkt gezelschap / begeleiding nodig te hebben.
Bij aankoop van deze kaart betaald u 9 strippen en krijgt er 10!

elke hand is genezend als hij maar met liefde uitgestoken wordt

Liefsss Patricia